Opplev kunstutstillingen Bank & Larsen med Fru Bugge i bagasjen på Modern Art Gallery. Og ikke gå glipp av den store kunstfesten når kunstnerne selv kommer til åpningsfesten og DJ Andre Lanza spiller opp!


De tre kunstnerne Ronny Bank, Fru Bugge og Rino Larsen byr på en skikkelig fest av en utstilling. Utstillingen står ut måneden (kanskje til og med litt lengre :D), og på lørdag den 13.mai blir det fest på ordentlig når kunstnere og DJ Andre Lanza inviterer til Kunstparty!

Rino Larsen er godt kjent for Modern Art Gallery sitt faste publikum og har vært representert i galleriet gjennom en årrekke. Nå er vi på galleriet så heldige at vi får de alle tre i formidling videre :) Sammen arrangerte de knallsuksessen Bank & Larsen med Fru Bugge i bagasjen hos Lillestrøm Kunstforening i 2022. Nå kommer de til Trondheim og Modern Art Gallery! 


Ronny Bank er en leken og humoristisk popkunstner, som blant annet henter inspirasjon fra tegneseriene han husker fra sin barndom, og fra hvordan tegneserienes verden har påvirket ham og vår felles kultur. Ronnys verk er inspirert av 60-,70- og 80-tallets tegneserier, popkultur samt erfaringer fra sin egen barndom.


Rino Larsen er kjent for sine fargesterke og energiske bilder, inspirert av livsglede, kjærlighet, energi og undring. Komposisjonene er sammensatte og i mange av dem ligger det skjulte elementer og budskap man ikke alltid opplever uten å studere nøye. Rino har bakgrunn som illustratør og designer og bruker sine erfaringer bevisst i omgang med både farger, det figurative og det abstrakte. 


Fru Bugge har de siste årene gjort stor suksess med sine popkunstbilder som er en miks av collage og røff akrylmaling. Bildene er like fargerike, sprudlende og tøffe som dama sjøl. Motivene er ofte populærkulturelle ikoner. Hilde samler på reklameplakater fra gatene i byer rundt om i verden, som danner grunnlaget for hennes fargerike og stilige kunstverk.

lagt til handlevogn